fbpx
skip to Main Content

Fronte Group

Dacă te-am convins că suntem echipa pe care o doreşti pentru realizarea mobilierului tău de BUCĂTĂRIE PE COMANDĂ, cere o ofertă!

Dar nu uita: detalii, detalii, detalii… totul depinde de detaliile fiecărui proiect în parte. Pentru că noi să îţi putem trimite o ofertă care să reflecte cât mai bine realitatea, avem nevoie de informaţii cât mai exacte din partea ta. Te rugăm să ne laşi mai jos datele tale de contact, iar un reprezentant al echipei noastre va intra în legătură cu tine pentru a discuta aspecte concrete legate de mobilierul de bucătărie pe care ţi-l doreşti.

Ai deja un proiect? Excelent, abia aşteptăm să îl punem în aplicare.

Nu ai proiectul? Nu-i nici o problemă, echipa noastră formată din designeri, arhitecţi şi proiectanţi este pregătită pentru a crea un concept sau pentru a transforma spaţiul bucătăriei tale exact așa cum îți dorești.

Iar pentru că vei realiza mobilierul tot cu noi, conceptul/ designul va fi GRATUIT!

De la proiect la realitate vom trece împreună prin mai multe etape, care ne vor aduce, pas cu pas, mai aproape de realizarea unei bucătării personalizate. Iată care sunt aceste etape Proces de lucru!

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Oraș (obligatoriu)

Mesaj

În câteva momente vei primi un email de confirmare a abonării la newsletter-ul Fronte. Confirmă abonarea și primești automat 5% DISCOUNT pentru viitoare comenzi!

[recaptcha]

Showroom

Luni – Vineri: 10:00 – 20:00 (cu programare în prealabil)
Sâmbătă: 10:00 – 15:00 (cu programare în prealabil)
Adresă Str. Dogarilor 26-30
Telefon: 0799 799 789
Email: hello@fronte.ro
Fronte Group - Showroom Mobilă București
Fronte Group - Showroom Mobilă București
Fronte Group - Showroom Mobilă București
Back To Top