We dream BIG şi am urmat acest motto încă de la începutul activităţii noastre. Ne-am inspirat de la cei mai buni, am învăţat şi am promis că vom păstra mereu cele mai înalte standarde de calitate şi design.

Oana

Oana – Sales Department Manager

Mereu cu zâmbetul pe buze și gata să ajute pe oricine, Oana este un membru de bază al echipei Fronte. Inițial junior în departamentul de vânzări, datorită determinării ei și pasunii pentru tot ceea ce face, Oana a acumulat multă experientă, astfel încât a ajuns să cooroneze acest department, astfel incat experienta fiecarui client la Fronte sa fie ireprosabila.

Deci da, este ocupată all day long. Dar chiar și așa, motto-ul ei este: “Work hard every day, learn something new every day and, of course, wear fabulous shoes every day!”

Andreea

Andreea – Furniture Designer & Sales Consultant

Showroom-ul nostru este un loc cald și primitor. Vei simți asta de cum vei intra și vei fi întâmpinat de Andreea, sales consultant, absolventă a facultății de arhitectură. Împreună cu ea veți stabili în linii mari care sunt caracteristicile proiectului pe care ți-l dorești, vei primi informații despre mobilierul prezent în showroom și îți va oferi toate detaliile legate de accesorii sau finisaje. Fiind o fire extrem de comunicativă și deschisă, vei vedea că orice nelămurire ai, Andreea îți va răspunde pe loc.

Motto-ul ei: ”Make it simple, but significant!”

Florentina

Florentina - Furniture Designer & Sales Consultant

Echipa de vânzări nu ar fi completă fără Florentina. Pasionată de arhitectură și de design, ea îți va oferi consultanță și te va ajuta să decizi asupra proiectului de mobilare pe care urmează să îl realizăm împreună. Veți discuta despre măsurători, despre caracteristicile materialelor, despre culori, despre frezări sau accesorii, precum și despre oferta financiară.

Motto-ul ei: “Don’t stop until you’re PROUD!”

Cornel - Senior Architect

Cornel - Senior Architect

Deși e pasionat de pilotaj, suntem foarte siguri de faptul că atunci când lucrează la un proiect, Cornel nu va desena “avioane”. Foarte atent, ordonat și creativ, Cornel este unul dintre colegii noștri responsabili cu proiectarea mobilierului și face acest lucru cu pasiune și dedicare.

De asemenea, este omul nostru de bază atunci când vine vorba de ieșit in oraș – el știe cele mai bune locuri în care se mănâncă burgeri.
Motto-ul lui: “It always seems impossible, until it is done!”

Liviu - Furniture Designer

Liviu - Furniture Designer

Liviu s-a alăturat de curând echipei noastre și a adus cu el multă energie, chef de lucru, de învățat, și mai ales pasiune pentru realizarea mobilierului pe comandă și dorința de a evolua.

Motto-ul lui: “Fall in love with the process and the results will come”

Cătălina – Sales Manager

Cătălina – Operational Manager

Proiectul tău este pe cele mai bune mâini, iar pentru ca tu să fii mereu la curent cu statusul lucrărilor sau pur și simplu dacă mai ai întrebări pe care vrei să le lămurești, Cătălina va fi acolo pentru a te ajuta. Ea se ocupă de fiecare client în parte de la semnarea contractului până la finalizarea proiectului.

100% dedicată și pasionată de acest domeniu, Cătălina este cea care are toate răspunsurile la întrebările clienților nostri și le oferă mereu cu zâmbetul pe buze și cu profesionalism.

Motto-ul ei este: “Dream big. Work hard. Surround yourself with good people.”