fbpx
skip to Main Content

De ce să aleg Fronte Design pentru realizarea bucătăriei mele pe comandă?

Experienţa de 10 ani, profesionalismul recunoscut de numeroşii noştri clienţi şi pasiunea pentru ceea ce facem reprezintă cartea de vizită pe care o prezentăm de fiecare dată la începutul unei noi colaborări. Avem atât know-how-ul cât şi instrumentele şi tehnologia care ne ajută să aducem la realitate cele mai îndrăzneţe proiecte. Şi pentru că suntem curioşi şi vrem să fim mereu mai buni şi la curent cu noile tendinţe în acest domeniu, participăm anual la târguri internaţionale de mobilă, cum sunt cele de la Milano sau Koln. În felul acesta, fiecare client al nostru poate fi sigur că mobila realizată pentru el va fi o combinaţie perfectă între design, utilitate şi accesibilitate. Preţurile noastre nu se ridică la nivelul celor practicate de marii producători internaţionali, însă standardele de calitate, atenţia la detalii şi design-ul deosebit sunt cu siguranţă atinse.

Mobila pe comandă se poate face dupa schițele clientului?

Da! Pentru că nu ne este teamă de noi provocări, ba dimpotrivă ne plac pentru că ne stârnesc imaginaţia. Mobilierul pe comandă se poate realiza în funcţie de proiectului clientului nostru, iar noi ne vom adapta şi vom recomanda cele mai bune materiale şi finisaje astfel încât mobilierul să iasă pe măsura aşteptărilor.

Dacă nu am nici un proiect de amenajare a bucătăriei, mă puteți ajuta cu realizarea lui? Dacă da, în ce contastă un astfel de proiect și cât mă costă?

Echipa nostră formată din designeri, arhitecţi şi proiectanţi este pregătită pentru a crea un concept sau pentru a transforma spaţiul exact pe gustul tău. Astfel, după discuţii amănunţite, vom realiza o imagine ultra realistă a proiectului pe baza căreia, ulterior, vom realiza mobilierul dorit. Şi ghici ce! Pentru că vei realiza mobilierul tot cu noi, conceptul/ designul va fi GRATUIT!

Nu știu ce materiale să aleg. Cine mă poate ajuta cu sfaturi?

La Fronte beneficiezi de consultanţă şi de tot suportul nostru, pentru că dorim să ne asigurăm că identificăm împreună cea mai bună soluţie pentru tine. Un lucru este sigur: nu facem rabat de la calitate în ceea ce priveşte materialele şi finisajele folosite. De aceea, în momentul în care vom discuta despre proiectul tău îţi vom propune cele mai bune variante de materiale care se potrivesc mobilierului tău pe comandă.

Veniți la domiciliul clientului pentru a lua măsuratorile sau vi le trimitem noi?

În primul pas, estimările (implicit oferta de preţ) se fac pe baza releveului trimis de client şi a pozelor încăperii care urmează să fie mobilată. După aprobarea bugetului şi semnarea contractului, un proiectant va veni la domiciliul clientului pentru a execută măsurătorile exacte necesare proiecţiei mobilierului. IMPORTANT – măsurătorile se execută dacă imobilul are toate finisajele făcute şi racordurile trase.

În cît timp este gata mobilierul comandat?

Termenul de livrare si montare va fi de aproximativ 45 zile.Termenul de executie, cu montaj si livrare, este calculat in functie de complexitatea fiecarui proiect in parte si va fi mentionat in oferta de cost pe care o vei primi din partea echipei noastre.

Cât costă transportul? Dar montajul?

Transportul și montajul sunt incluse în preț pentru București și Ilfov.

Primesc garanție?

Pentru toate piesele de mobilier pe care ți le punem la dispoziție primești garanție de 2 ani. Aici poți găsi certificatul de garanție oferit și toate detaliile de care mai ai nevoie.

Cum plătesc?

La semnarea contractului se achită 60% din valoarea proiectului, restul sumei urmând să fie achitată nu mai tarziu de 2 zile înaintea  montajului. Se acceptă plata numerar, prin POS  sau prin transfer bancar.

Back To Top