skip to Main Content

Experienţa Fronte Group este vastă şi cuprinde diferite arii de competenţă. Fabricăm mobilier pe comandă pentru întreagă casă şi transformăm spaţiile combinând în cantităţi ideale design, culoare şi utilitate.

Consultanță & Design

Avem o echipa tânără şi foarte creativă şi talentată de designeri, arhitecţi şi proiectanţi, care te vor ajuta să transformi în realitate proiectul la care visezi pentru casa ta. Indiferent dacă îşi doreşti mobilă pe comandă doar pentru bucătărie sau pentru dormitor, sau că vrei mobilă pe comandă pentru întreagă casă, îţi stăm la dispoziţie cu toate informaţiile de care ai nevoie. De asemenea, datorită tehnologiei moderne pe care o folosim, la cerere, putem transpune proiectul tău într-o simulare foto realistă.

Montaj

Pe lângă executarea efectivă a pieselor de mobilier, montajul şi transportul mobilierului sunt o grijă de care poţi uita dacă ai ales să colaborezi cu noi. Echipajul Fronte care va veni să facă livrarea mobilei pe comandă, va face în aceeaşi zi şi montajul mobilerului.

Servicii post-vânzare & service gratuit

După o perioadă de timp de la montaj, timp în care toate componentele „se aşază”, este posibil să fie necesare câteva reglaje uşoare. Acest proces este complet normal şi de aceea este gratuit timp de 1 an. Este nevoie de un simplu telefon, iar echipa Fronte va veni să facă toate reglajele necesare pentru mobilă pe comandă din apartamentul tău.

Back To Top