fbpx
skip to Main Content

Anunț COVID-19

Pentru că ne preocupă deopotrivă siguranța angajaților și a clienților noștri, vă asigurăm că echipa Fronte Design a implementat toate măsurile de igienă și siguranță, astfel încât să putem desfășura în continuare activitatea.

Consiliere și vânzări:

 1. Ne puteți contacta la următoarele date de contact:
  – 0799 799 789;
  – hello@fronte.ro;
  – Sau la datele de contact ale reprezentanților cu care s-a ținut legătura până în acest moment.
 2. Programul în care reprezentanții Fronte Design sunt disponibili în regim de telemuncă este 10.00-18.00. Astfel, intalnirile din showroom pot fi îlocuite cu tehnici de comunicații video & audio.
 3. Consilierea în showroom se va desfășura DOAR PE BAZA DE PROGRAMARE, întrucât nu se va desfașura mai mult de o întalnire/ showroom.
 4. În showroom se vor desfășura întâlniri doar cu persoane asimptomatice.
 5. Atât clienții cât și reprezentantul din showroom vor avea la dispozitie și vor folosi încă de la începutul întâlnirii: soluție dezinfectantă pentru maini/ săpun dezinfectant pentru spălat mâinile, măști de protecție, mănuși. După încheierea fiecărei întâlnirii
  spațiile vor fi dezinfectate cu soluții speciale.

Măsurători, livrare și montaj:

Responsabilii cu măsuratorile spațiilor, livrarea și montajul vor fi în mod obligatoriu echipați cu:

 • Mască de protecție;
 • Mănuși;
 • Soluție dezinfectantă mâini; Botoșei de protecție.

*Masurarea, livrarea si montaju se vor efectua doar daca spatiile sunt nelocuite pe parcursul acestor actiuni (ex: nu se vor suprapune cu alte echipe de instalatori, constructori, etc). Prin această măsură, dorim să ne protejăm atât angajații cât și clienții. Este recomandat ca toate suprafețele să fie igienizate după finalizare montajului.
Astfel livrarea dumneavoastră este asigurată cât mai bine posibil, în orice moment.

Avem un plan solid de continuitate a activitatilor pe care le gestionam.
Cu toate acestea, din cauza circumstanțelor actuale, limitări ale serviciului pot apărea în următoarele zile și săptămâni, din cauza posibilelor restricții ale furnizorilor noștri.

În aceste momente, cele mai importante lucruri sunt sănătatea și siguranța atât a angajaților noștri, cât și a clienților noștri, și este datoria morală a fiecăruia dintre noi să respectăm toate aceste noi reguli astfel încât să trecem cu bine peste vremurile tulburi care ne pun acum la încercare. Doar împreună vom reuși să ducem mai departe proiectele și visurile pe care le-am proiectat!

Descarcă anunțul nostru în format PDF

 

Back To Top