fbpx

Detalii care fac diferența în bucătărie (partea a II-a)

Cât costă o bucătărie pe comandă?” Răspunsul la această întrebare depinde de foarte mulți factori, iar pe blogul Fronte Design am scris într-un articol precedent despre o parte dintre detaliile care fac diferența și influențează costul final. Dacă în primul articol am vorbit mai degrabă despre aspecte vizibile cu ochiul liber, în articolul de față ne-am propus să ne concentrăm pe aspecte care țin de funcționalitatea unei bucătării.

1. Sisteme de deschidere

a) Pentru dulapurile din partea de sus a bucătăriei:

• Cel mai des folosit este Aventos HK, un sistem de ridicare pentru uși simplu și eficient, dar si variantele HK-S si HK-XS, care se pot folosi cu sistem tip-on;

• Aventos HF – este un sistem folosit pentru ușile frânte;

• Aventos HS – un sistem de deschidere special care permite ridicarea unui front mare, dintr-o singură bucată, deasupra corpului de bucătărie;

• Aventos HL – un sistem de deschidre special pentru uși de dimensiuni mai mici, frontul ridicând-se paralel cu corpul de bucătărie;

O varianta alternativă sistemelor Aventos, care se va oglindi în costul final al bucătăriei tale, sunt ușile batante cu balamale cu sistem bluemotion.

b) Pentru sertarele din partea de jos a bucătăriei:

• Tandembox, varianta antaro – sistem cu șină care rezistă cu success testului trecerii anilor, glisarea făcându-se extrem de ușor.

• Legrabox – fiecare deschidere a unui sertar va fi plină de eleganță datorită tehnologiei noului sistem de glisare, dar și datorită designului.

• Și în cazul corpurilor de bază se pot folosi uși batante cu balamale cu bluemotion.

2. Tehnologii de mișcare

a. Servodrive pentru toate sistemele Aventos (mai puțin HK-S și HK-XS) – cu o simplă atingere a unui buton, ușile se deschid în sus cu ușurință.
b. Bluemotion – pentru o închidere lină și silențioasă a sertarelor, balamalelor și a sistemelor Aventos. Este o tehnologie indispensabilă, fără de care nu te-ai putea bucura pe deplin de bucătăria ta!

3. Scurgator de vase – pot opta pentru varianta standard in care aceste este montat deasupra chiuvetei, sau, poti face ceva diferit, si anume sa optezi pentru un scurgator de vase in sertar (cu amortizare), in corpurile de jos ale bucatariei.

4. Coloane de alimente – pentru acces facil la ingredientele de bază din bucătărie și pentru depozitarea diferitelor recipiente pe care le vei avea oricând la îndemână.

5. Coșuri de colț – vasele de bucătărie nu au fost niciodată atât de ușor de depozitat și accesat.

6. Sisteme speciale de depozitare a gunoiului. Poti alege variante cu doua, trei sau 4 galeti ce ajuta la colectarea desurilor si pastrarea unei organizari cat mai bune a corpului.

Consultanții Fronte Design te așteaptă în showroom pentru a discuta despre proiectul bucătăriei tale pe comandă și te vor ajuta să iei cea mai bună decizie pentru personalizarea mobilierului tău!

Contactează-ne: 0799.799.789 sau hello@fronte.ro!

Back To Top