fbpx
La cuccina piccola fa la casa grande

La cuccina piccola fa la casa grande

Ah, ce ne-a plăcut această frază specifică spiritului Italian! Şi ne-a plăcut pentru că şi noi împărtăşim această filozofie potrivit căreia bucătăria este nucleul unei case.

Este acel loc “magic” în care toată familia se reuneşte în jurul mesei, în care îmbinăm creativitatea şi spiritul practic pentru a ne reuşi cele mai complicate reţete, este locul în care facem “avioane” pentru cel mic sau în care pregătim o cină surpriză pentru cel drag, dar şi spaţiul în care – ţi s-a întâmplat cel puţin o dată – s-au adunat toţi invitaţii de la petrecere şi s-au zis cele mai bune bancuri (dacă nu ai păţit asta, e cazul să te apuci ACUM de organizat o petrecere la tine acasă!).

Iată de ce pentru noi realizarea unui mobilier de bucătărie la comandă înseamnă mai mult decât mobilarea unui spaţiu. Noi ne dorim să creăm în fiecare loc atmosfera descrisă în bucătăria de mai sus, în care fiecare familie se simte confortabil, se simte împlinită, se simte fericită. Pentru puţin timp ne dorim să facem şi noi parte din această familie, să aflăm ce îţi doreşti, să îţi înţelegem cea mai mică dorinţa şi să construim de la zero spaţiul ideal.

Şi da, bucătăria visurilor tale există! Fie că îţi doreşti să fie minimalistă dar practică, în note clasice dar rafinată, chic şi dichisită până la cel mai mic detaliu, suntem pregătiţi să îţi îndeplinim cele mai îndrăzneţe proiecte.

Back To Top