fbpx
skip to Main Content

Bucătărie Magenta

Bucătăria nu mai este doar un spațiu funcțional dintr-o casă, o cameră în care se gătește și se servește masa, apoi rămâne în întuneric în spatele ușilor închise. Bucătăria este un spațiu primitor, în care iți place să îți petreci timpul, unde te simți inspirat și creativ. Iar bucătăria Magenta este exemplul perfect cu care putem ilustra acest lucru. Este o bucătărie modernă, îndrăzneață și creativă. A fost realizată pentru o familie căreia îi place să gătească, așa că fiecare spațiu a fost gândit și organizat astfel încât totul să fie la îndemână, dar în același timp smart depozitat.

Corpurile de mobilier sunt simple, liniare, fără frezări ornamentale și sunt realizate din MDF vopsit alb mat. În loc de mânere, avem frezare la 45 de grade. Blatul este din corian glacier white, iar dacă nu ați văzut chiuveta este pentru că aceasta se integrează perfect în décor, fiind tot din corian glacier white. Dar nu toate corpurile sunt albe – în stânga avem un corp de mobilier vopsit negru, cu finisaj de tablă de scris.

Întreaga bucătărie este electrizată de culoarea folosită pentru placarea peretelui din spate, pentru zona cu rafturi deschise, dar și pentru blatul mesei. Continuarea pattern-ului de pe peretele bucătăriei până în zona de living face ca această bucătărie tip open space nu doar să se integreze perfect în designul interior al locuinței, ci să fie ”piesa de rezistență” din încăpere.

Back To Top